Catering

Specjalnie dla wszystkich uczestników szkoleń, zjazdów, sympozjów czy spotkań biznesowych, zespół kucharzy Hotelu Riviera przygotował wyjątkowe propozycje poczęstunku konferencyjnego. W jego skład wchodzą przede wszystkim zimne przekąski, kanapki, dania koktajlowe, a dodatkowo catering konferencyjny jest uzupełniany w zimne i ciepłe napoje, soki, oraz w wodę gazowaną i niegazowaną.

Organizatorom pozostawiamy duży wybór przerw kawowych od jednorazowych po całodzienne. Zestawy przekąsek, deserów, napojów przygotowujemy w formie zasiadanej lub na stojąco. Poczęstunek jest serwowany zarówno przy spotkaniach organizowanych w hotelu, jak i poza nim.

Dzięki naszym daniom każda impreza staje się wyjątkowa. Wszystkie potrawy są przygotowywane przez naszego szefa kuchni Marcina Zakrzewskiego. Nasze dania są chwalone przez wszystkich gości którzy mieli okazję ich spróbować.

Przyjmujemy zlecenia na:

  • Dostawę i organizację usług cateringowych podczas szkoleń, konferencji, pokazów, spotkań biznesowych, bankietów firmowych oraz gali z tytułu różnych uroczystości
  • Usługi cateringowe dla biur i instytucji, z okazji jubileuszy, urodzin, podczas spotkań opłatkowych, noworocznych, Barbórki itp.
  • Kompleksową obsługę przyjęć przez wykwalifikowanych kelnerów, barmanów i kucharzy
  • Wypożyczenie sprzętu cateringowego i zastawy stołowej
  • Przygotowanie stołów i tematycznych bufetów wraz z ich wystrojem dostosowanym do okoliczności

Zapraszamy do Kontaktu http://hotelriviera.pl/kontakt :)